Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Wednesday, 5 January 2011

2011 - The Introduction

Dah lama tak post entry baru. Tak sedar dah masuk tahun baru 2011..dengan itu dah lebih setahun jugak usia study hubby kat UK ni. Fikir balik, macam-macam yang dilalui setahun lepas, samada pengalaman sendiri atau family dan rakan-rakan. Terlalu banyak sampai tak ingat nak list balik camne hehe.

Really hope this year will fill our life with cheerful colour. Although every journey will come with its own obstacle and difficulty, may Allah will ease the pain and open the path so that we can walk in through. Of course, terutamanya kemudahan untuk hubby pulih dari surgery dan ilham untuk penyelesaian kepada studynya. Dan dengan sepasang anak kurniaan Allah yang semakin membesar dan pelbagai ragamnya, moga Allah menyuntikkan hidayah buat kami ibu bapanya serta Alham dan Najah agar berjaya menjadi seorang yang dibanggakan keluarga dan masyarakat. Doa dari jauh buat family di Malaysia, moga semua sihat hendaknya dan mohon doa buat kemudahan kami sekeluarga di UK =). Amiin...

Get ready to move forward ++...=)....More effort, please.....!!!!

No comments:

Post a Comment