Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Friday, 1 April 2011

Perang Paintball

Dah lama dah pasang niat teringin nk try game paintball ni. Sebelum ni tgk kt tv je, ingat lg dlm satu scene filem 'Failure to Launch' ada part diorg main paintball..macam best je. Akhirnya tercapai jugak hasrat main game ni =). Peluang datang bergolek bile budak2 MSA organized program ni bbrp minggu lepas. 

Ikutkan plan awal sy sorg je yg nk join. Tak terfikir pulak hubby nak join because of kakinya masih belum baik sepenuhnya. Before register, byk kali jugak fikir nak join ke tak sbb byk bende nak kena consider. Yela..kite dgn anak2 lg ditambah pulak dgn tentatif event yg pnjang. Caj yang dikenakan sbyk GBP 28 utk 6 games (paintball: 22, bus: 5, makan: 1). Programnya pulak sehari suntuk dari kul 8pagi - 5ptg. Lepas discuss dgn hubby itu ini, dia ckp dia pn nak join sama. 
 

Hubby dh ready..
Berkerut jugak bila dia decide camtu coz tak yakin dia boleh main, plus takut lebih memburukkan keadaan kaki dia. Byk kali jugak confirm dgn hubby betul ke dia nak ikut sama. Dia kata bila lg nak main paintball. Kalau blk Malaysia nnti belum tentu dpt kumpul org nk main, plus experience main paintball kt UK feelnya berbeza. Pasal kaki insyaAllah dia tak paksa time game tu nanti. Mana yang dia boleh dia buat ikut mampu. Bila dah decide camtu, kitorang pun plan utk join and bawak anak beranak sume sekaligus. Kitorg just register utk seorang player but later on akan main