Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Friday, 3 September 2010

Finally I'm a Blogger!

Rasanye tak pernah termimpi untuk ada blog sendiri sebelum ni. Melihat blog orang lain rasenye macam tak mampu nk sejauh tu, padahal xdela buta IT sgt. Sng cite sebab xde minat dan mungkin cukup hanye setakat ade social network mcm Facebook. 

Tp sejak duduk merantau ni, idea utk buat blog sendiri makin bercambah. Bukannye ape, ingin mencari kelainan dari aktiviti rutin sehari-hari. Ditambah pula melayari blog beberapa rakan yg sgt seronok dibaca. Boleh dikatakan ramai yg bermula sejak duduk di perantauan (bg rakan saya). Minat utk menulis juga ada, jadi inilah dia. Harapnye xsekerat jalan saja mencipta blog ni hehe..

Apa yang penting, tujuan blog ni adalah utk menjadi the keeper of my memori dan kenangan hidup saya selepas ini =). Di samping berguna utk diri sendiri, harapnye ia juga bermanfaat utk orang lain... berkongsi ilmu Allah yang maha luas serta menjalin silaturrahim dengan hamba Allah di seluruh dunia. Selain itu, moga dijauhkan dari niat dan sifat riak serta menunjuk-nunjuk. 

Salam perkenalan buat semua =)...

No comments:

Post a Comment