Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Thursday, 30 June 2011

Bowling Tournament 2011

Salam semua,
Kebelakangan ni asik cerita pasal life kat sini je kan. Entry resepi lama dah tak masuk. Bukan tak masak, cuma menunya yg biasa2 je. Actually byk lg cite yg pending tak masuk lg ni hmm. InsyaAllah, dah habis mana yg pending tu nanti2 kite post entry resepi lak yek ;)..

Just nak cite ringkas tntg tournament bowling yang dibuat bulan lepas anjuran MSA & KUS Soton. Postgrad & undergrad join sama, group pulak basically dibahagikan mengikut family angkat. So setiap group akan ada postgrad & familynya serta undergrad yg jd anak/adik angkat diorg. Ada jugak yg setup group bebas coz ahli family angkat xdpt join sama.
Group kitorang
So far programnya berjalan lancar macam tahun lepas. Yg join pn ramai. Cuma time main tu Najah pulak tak nak berenggang dgn ibunya. Bila sampai giliran sy kenala gilir2 ngan hubby dukung Najah. Alham pulak sibuk dgn kwn2nya kat tempat permainan game kat satu sudut dalam tmpat bowling tu.
Aksi adik angkat
Alham yg busy dgn game nya..
Program ni start pagi dan habis petang. At the end ada sesi penyampaian hadiah utk kategori2 yg dipertandingkan (tak ingat tahun lepas ada ke tak buat macam ni). Alhamdulillah, dapat jugak bawak balik hadiah walau pun tak menang kategori group. Hadiahnya dapat donut maker.. utk kategori Best Bowler (Lady) hehe. Mmg tak sangka.. Hmm, nampaknya next year if ada lagi bolehla try hard lagi utk maintain title tahun ni hehe..
Sesi penyampaian hadiah
Speech time.. pendek je
One of top group.. siap pakai sedondon lagi
Hehe.. tak sangka bawak balik donut maker for Best Bowler (Lady)

4 comments:

  1. wah..tahniah intan..ade bakat terpendam rupanya..sambil2 dukung anak pun boleh menang..heheh

    ReplyDelete
  2. Salam Intan...pandainyer main bowling...blh lar ajar akak nnt..:)

    ReplyDelete
  3. waahhhh tahniah intan!! hebat2..ehehe

    ReplyDelete
  4. Kak sherry & kak rukai: balik m'sia nnti bolehla buat reunion exG29, main bowling sesama ke =)...

    ibuaiman: sikit2 bolehla kak. xdela terer mana pun. nasib je tu kdg2. insyaAllah ade rezeki jumpe boleh ajar =)..

    ReplyDelete