Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Wednesday, 30 March 2011

Birthday and Anniversary

Dalam bulan Mac ni, family kitorang sambut 2 hari special berturut2. Alhamdulillah, Allah masih bagi kesempatan pada kami untuk menyambutnya pada tahun ni. 11 Mac, merupakan birthday hubby...dekad yg 3 hehe, dan esoknya 12hb adalah our 5th wedding anniversary. Dalam tak sedar dah separuh dekad dah usia perkahwinan kami =)..gifted with a couple wonderful kids of ours. Syukur pada Allah, wish that we are in Allah's bless in everything we do and been guided in what we're looking forward to.

Tahun ni seperti tahun2 lepas, just sambut within family kami je, kecil-kecilan. Adalah buat kek sikit, to make the day more special. Dapat juga merasa Choc Mousse Brownies hasil buatan sendiri hehe. Tapi dekonya caca marba sikit, tak kesahla yek..yg penting rasanya ada. Kalau bagus sgt karang, sure dah lama dah bukak kedai kek hik3x...
Hehe..malu dgn deko yg semberono tu..abaikan ye

Lambat juga kitorg anak-beranak tunggu hubby balik dari univ utk celebrate birthday man. Tup2 hubby balik nak dekat pukul 10 malam, Alham pun dah selamat tutup mata berselimut atas sofa. Nak tak nak kena jugak kejutkan Alham bila abahnya balik utk capture the special moment.
Birthday man baru balik univ
Alham with sleepy face, br bangun dikejutkn utk celebrate birthday dgn abah

Anniversary
Hmm, actually our anniversary this year turned out nothing special happened. Disebabkan dua hari berturut2, jadi saya xdela buat kek utk dua separate event. Org dlm rumah ni payah nak menghabiskan kek and benda manis, kek birthday hubby pn just buat dlm loyang kecik je. We did plan to go dine out at this one place but cancelled last minute coz hubby terpaksa mengadap depan laptop utk habiskan paper conference yg duenya within 2/3 days. Nak wat camne. So, kitorang just duduk bersenang-lenang je kat rumah sambil habiskan makanan and kek semalam =). 

InsyaAllah, moga Allah beri kesempatan for us all to reach our next birthday or anniversary in nice memorable moment, amin...

3 comments:

  1. happy anniversary to both f u.. btw, cantik pink rose tu.. hehhee pantang nampak bunga:D

    ReplyDelete
  2. happy anniversary intan...moga bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  3. thanks mammaolyn & ibuaiman =)...

    ReplyDelete