Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Friday, 29 October 2010

Sambut 'Org Sweden'

Agak jarang rumah kami didatangi tetamu jauh. Apatah lagi bermalam kt sini. Then, bila dapat khabar ada member hubby nk dtg bertandang, (14 Oct 2010) berbunga riangla kitorg kt Soton ni. Tambahan pulak, guest yg datang dr jauh...all the way from Sweden! Thanks to En. Zikri Abadi & his lovely spouse, Kak Sazilah Yaakob yg sudi jenguk kitorg kt Soton ni. Mohon ampun kalau ada yg terkurang ye.
Bergambar kenangan sebelum pulang
En. Zikri sekeluarga actually on their journey around UK. Sebelum ni dah stopped by dulu jenguk kawan2 UTeM kat Sheffield (family Lokman) and Liverpool (family Fazlli). Then, singgah di Southampton before ahead to London.

Buat tangan dari Sweden..=D
Dapat buah tangan dari Sweden hehe. Syok betul..Lindvall Kaffe & Choc Bar. Katanya kopi Sweden ni sedap, ade ummpphh gitu. Lama jugak org Soton tak minum kopi fresh, selalunye menghirup nescafe je (coz tak confident taste kopi kt UK ni sesuai dgn tekak sendiri,tu yg malas nk membeli..alasan je tu hihi). Ikut kata En. Zikri, kopinya perlu dimasak/direbus dulu sebelum diminum, baru ada feel the taste of a good cup coffee.


Kereta yg disewa
Nampak je comel kereta ni, tp bleh muat byk brg
Sayangnya hanya overnight 1mlm je, xsempat nk borak pnjg
Sempat hubby bawak melawat ke Lab High Voltage di Univ Southampton

No comments:

Post a Comment