Thanks so much to all viewers, likers and followers.
Hope that this little blog of mine will create smile =D and enjoyment as well as tie our ukhuwah in a good way.

Tuesday, 28 February 2012

Welcome Amni!.. Our 2nd Little Girl

Assalamualaikum semua,
Saat ni dah nak masuk bulan Mac 2012. Pada sape yg sambut birthday on Feb 29th, happy birthday! ;). Pada saya u all ni kire unik coz sambut birthday 4 tahun sekali, so mesti korg nye birthday gempaq kan..

Oklah.. ambang tahun baru 2012 start with happy news buat keluarga kami kali ni and of course make our life more busy and colourful. Alhamdulillah.. atas kasih sayang, kemudahan dan rahmat tak terhingga dari Yang Maha Esa, saya selamat melahirkan baby girl pada 7 Januari lepas, diberi nama Amni binti Hidayat.. maksudnya 'Ketenanganku'. Amni lahir dlm keadaan sihat walafiat dengan berat 2.49kg. Berbeza kelahiran kali ketiga ni, saya dan hubby ditakdirkan menyambut Amni di Southampton, UK.
Few seconds after gave birth
2nd daddy's little girl
Hmm.. ada byk gak cerita nk kongsi tentang kelahiran Amni ni. Maklum ler.. experience nye berbeza dari kat tanahair. Tapi tu kita hold dulu ye, nak kena susun ayat skit utk entry seterusnya. Tambahan pulak 'handbag' dah bertambah ni, so a bit handful skit lately :). Ape pun for starter, layan dulu pics si kecil Amni ni ye ;).

For Amni.. ibu abah doakan Amni sentiasa sihat dan membesar dgn baik, menjadi anak yang solehah dan taat pada agama, jadi kebanggaan keluarga dan diberkati di dunia dan akhirat ye.. Amiin.

No comments:

Post a Comment